Blog

BPA v PET plastenki

BPA v PET plastenki

V zadnjih letih smo bili bombardirani z marketinško potezo "BPA Free". Za BPA se že dlje časa ve, da je visoko strupen za človeka, v zadnjih raziskavah pa se je celo izkazalo, da je BPA še dosti bolj nevaren kot so znanstveniki sprva mislili.
Preberi več
Sublimacijski tisk v full color tehniki

Sublimacijski tisk v full color tehniki

Sublimacijski tisk je metoda tiskanja, s katero prenesemo podobo s sublimacijskega papirja na izdelek. Gre za proces, kjer snov preide iz trdnega v plinasto stanje in nato nazaj v trdno, kar dosežemo z visoko temperaturo in pritiskom. Gre za učinkovit, preprost in stroškovno ugoden način označevanja izdelkov namenjenih za promocijo. Promocijski izdelki potiskani s tehniko sublimacije, so v zadnjem času vse bolj priljubljeni.
Preberi več
Izdelki narejeni z gravernim strojem

Izdelki narejeni z gravernim strojem

V podjetju že dlje časa stremimo k "Net-Zero" ali celo "Net-Positive" ogličnim odtisom z uporabo nekaj preprostih a učinkovitih metod. Že več kot desetletje ponujamo papirnate kataloge le strankam, ki jih izrecno želijo. Ostalim ponudimo spletno različico. Najbolje pa je, da stranka obišče našo spletno trgovino, v kateri si lahko ogleda še cene, dodatne slike, dimenzije, materiale, možnosti tiska in podobne informacije.

Preberi več
Krpice za čiščenje ekranov in očal

Krpice za čiščenje ekranov in očal

Krpice za čiščenje očal so običajno izdelane iz poliestra oziroma mikrovlaken. Namenjene so za čiščenje dioptrijskih očal, sončnih očal, zaslonov računalnikov, telefonov, tablic oziroma vseh steklenih površin. Pri uporabi za marketinške namene vključujejo natis logotipa ali sporočila blagovne znamke. Gre za močan promocijski izdelek.
Preberi več
Samolepilni listki s tiskom

Samolepilni listki s tiskom

V ponudbi naše spletne trgovine imamo promocijske/reklamne izdelke iz papirja, za katere se zaradi njihove funkcionalnosti, uporabnosti in cene, odloča veliko naročnikov. Predvsem so to potiskani samolepilni lističi različnih barv in oblik, ki so odlično poslovno in promocijsko darilo kupcem, poslovnim partnerjem in zaposlenim.

<!
Preberi več
Dišave za avto s tiskom

Dišave za avto s tiskom

Reklamne/promocijske dišave za avto izdelane po naročilu uporabljamo za odstranitev ali prekrivanje neprijetnih vonjav. V današnjem času uporabljamo več različnih verzij kot so dišavne sveče, aerosoli, geli, potpourri itd. Leta 1990 je prodaja dišav za zrak po svetu presegla več 100 milijonov € letnega prometa.

Preberi več
To Top