S svetilko

Obeski za ključe s svetilko so praktičen in vsestranski izdelek, ki ga lahko uporabite za promocijo vašega podjetja. Ti obeski imajo priloženo manjšo svetilko, ki je lahko zelo uporabna v slabo osvetljenih razmerah.
Če obesku za ključe dodate ime svojega podjetja, logotip ali sporočilo, ustvarite zmogljivo marketinško orodje, ki ga lahko stranke uporabljajo vsakodnevno.Obeski za ključe s svetilko so idealni za varnostna ali avtomobilska podjetja pa tudi vsa , ki želijo spodbujati varnost in pripravljenost.
Ena od prednosti uporabe obeskov za ključe s svetilkami kot promocijski izdelek je, da ponujajo praktičen in uporaben predmet, ki ga lahko stranke uporabljajo vsak dan. So majhni in prenosni, zato jih je enostavno prenašati na obesku za ključe. Prav tako jih je mogoče prilagoditi z različnimi barvami in oblikami, da se prilegajo vaši blagovni znamki in ciljnemu občinstvu.
Na splošno so obeski za ključe s svetilkami lahko kreativen in praktičen način za promocijo vašega podjetja. Ponujajo uporaben predmet, ki ga bodo stranke cenile in uporabljale, obenem pa ustvarijo trajen vtis o vaši blagovni znamki.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 34
16
20
24
36
Vse
Page
16
20
24
36
Vse
To Top