Želite izvedeti več o Poslovnih darilih?

Poslovna darila


Poslovna darila imajo v osnovi drugačen namen in sporočilnost kot promocijska darila. Uporabljamo jih kot del komunikacije med poslovnimi partnerji in zaposlenimi ter strankami. Poudarek je na posebni priložnosti obdarovanja: obisk pomembne stranke ali partnerja, obletnica ali posebni dosežek zaposlenega in podobno. Odločitev, katero poslovno darilo najbolj ustreza namenu, je zelo pomembna. Priporočljivo je poznati navade obdarovanega, opazovati vpliv darila na poslovne odnose in spremljati odziv ob obdarovanju.

Pri izbiri primernega poslovnega darila velja načelo, naj zadosti splošnemu okusu, naj ne bo predrago, naj ustreza vrednotam obeh strani. Izpolni naj kriterije izvirnosti, uporabne vrednosti in kakovosti. Bistvena je gesta, ki jo z obdarovanjem izrazimo.

Pri poslovnih darilih priporočamo diskretne in manjše označbe oziroma dodelave s tiskom, graviranjem ali drugimi tehnologijami. V nekaterih priložnostih svetujemo, naj se neposredno na darila ne označuje z logotipom podjetja.

Veliko naročnikov se odloča za kombinacije različnih daril, ki jih sestavijo v zaključene komplete. Tako lahko gesto darovanja občuti več ljudi (set daril se raznese po podjetju in razdeli različnim prejemnikom) ali pa je obdarovanec večkrat opomnjen na podjetje, ki ga je obdarovalo.

Poleg klasičnih poslovnih daril, kamor sodi usnjena galanterija, kakovostna pisala, rokovniki in različni pisarniški okrasni predmeti, je zelo razširjeno obdarovanje z lokalnimi izdelki kot so med, marmelade, mesni in sirni izdelki in pogojno alkoholne pijače. Primerna darila so tudi izdelki domače obrti. Tovrstna kombinacija daril je vedno dobro sprejeta.

Potrebujete pomoč pri izbiri ustreznega poslovnega darila? Obrnite se na nas in skupaj bomo našli primeren izdelek.

Nekaj primerov poslovnih daril si lahko ogledate spodaj.

Ne najdemo izdelkov v kategoriji.
To Top