0%
Krpice za čiščenje ekranov in očal

PROMOCIJSKE KRPICE ZA ČIŠČENJE ZASLONOV, OČAL

Krpice za čiščenje očal so običajno izdelane iz poliestra oziroma mikrovlaken. Namenjene so za čiščenje dioptrijskih očal, sončnih očal, zaslonov računalnikov, telefonov, tablic oziroma vseh steklenih površin. Pri uporabi za marketinške namene vključujejo natis logotipa ali sporočila blagovne znamke. Gre za močan promocijski izdelek.

Naj naštejemo nekaj prednosti zakaj izbrati krpice za čiščenje očal s tiskom:

- uporabnost je kriterij, ki pri promocijskih izdelkih nekaj velja. Kupec, stranka ali poslovni partner, bo krpico za čiščenje stekel imel vedno pri roki.
Spremljala ga bo skozi ves dan, doma, v avtu, med delom in prostim časom. Zato je vedno na očeh logotip ali grafika podjetja, ki obdaruje.
- velikost in teža krpice omogoča, da jo je zelo enostavno poslati ali podariti v različnih situacijah.
- cena izdelka s tiskom je nadvse ugodna
- priročnost in dolgi rok uporabe
- danes imamo skoraj vsi naprave z zasloni, zato so priljubljene bolj kot kadarkoli prej.

Krpica za čiščenje ekranov in očal s sublimacijskim tiskom

Super lastnost krpic za čiščenje zaslonov v je tudi možnost tiskanja s sublimacijskim tiskom, ki nima omejitve barv. Velika prednost je tudi hitri dobavni rok izdelka s tiskom. Kar lepo količino krpic je namreč možno potiskati v zelo kratkem času.

 

 

Koliko časa traja njihova proizvodnja?

Večino teh je mogoče izdelati v manj kot 2 tednih. Nekatere možnosti so na voljo v hitri storitvi, kar omogoča izdelavo v samo 3-5 delovnih dneh! Sporočite nam, kdaj je vaš rok in potrudili se bomo, da zagotovimo rešitve.

Kako so okrašene krpice za leče?

Tisk je običajno najpogostejši okras, ki ga boste našli pri teh. Na voljo v neomejenem barvnem sublimacijskem tisku, sitotisku ali tampotisku. Za posamezne možnosti dekoracije si oglejte strani izdelkov za več informacij.

Objavljeno 19.Februar 2022

Popravljeno 19.Februar 2022