Ključi USB

Promocijski ključi USB s tiskom se podarjajo ali prodajajo kot del marketinške akcije. Pogoni USB flash, splošno znani kot ključi USB, so prenosne naprave, ki se uporabljajo za shranjevanje in prenos podatkov med računalniki.
Promocijski USB ključi s tiskom so učinkovit način za promocijo blagovne znamke, izdelka ali storitve. USB ključe je mogoče prilagoditi z logotipom, sporočilom ali dizajnom podjetja in jih podariti kot brezplačne izdelke ali uporabiti kot del marketinško kampanjo. Imajo lahko različne prostornine za shranjevanje in so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so plastika, kovina ali les.
Tiskanje na promocijske USB ključke je možno na različne načine, kot so tampon tisk, sitotisk, graviranje ali digitalni tisk. Cilj promocijskega tiska je ustvariti ključ USB, ki ga bodo ljudje uporabljali in nosili s seboj, s čimer se bo povečala vidnost in prepoznavnost blagovne znamke.
Promocijski ključi USB so priljubljena darila na dogodkih, sejmih in konferencah ter uporaben predmet za zaposlene, stranke in kupce. Vnaprej jih je mogoče naložiti z informacijami o podjetju, predstavitvami ali promocijskim materialom, zaradi česar so močno marketinško orodje. Z uporabo promocijskih USB ključkov s tiskom lahko podjetja ustvarijo trajen vtis in povečajo prepoznavnost blagovne znamke med ciljno publiko.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 380
16
20
24
36
Vse
Page
16
20
24
36
Vse
To Top