Zapestne ure

Zapestne ure s promocijskim tiskom so prilagojene z logotipom, sporočilom ali dizajnom in podarjene kot del marketinške kampanje.
Ročne ure s promocijskim tiskom so na voljo v različnih dizajnih, od klasičnih analognih ur do sodobnih digitalnih ur, izdelane pa so lahko iz različnih materialov, kot so plastika, kovina ali usnje. Lahko so tudi v različnih velikostih, barvah in oblikah, da lahko učinkovito ustrezajo potrebam blagovne znamke podjetja.
Tiskanje na ročne ure je mogoče izvesti z različnimi metodami, kot so tampotisk, sitotisk, digitalni tisk ali graviranje. Cilj promocijskega tiska je ustvariti ročno uro, ki jo bodo ljudje nosili in prikazovali, s čimer se poveča blagovna znamka vidnost in prepoznavnost.
Zapestne ure s promocijskim tiskom so priljubljena darila na poslovnih dogodkih, sejmih in konferencah ter uporaben predmet za zaposlene, stranke in kupce. Uporabljajo se lahko tudi kot darila ob posebnih priložnostih ali kot priznanje za izjemne dosežke. Z uporabo zapestnih ur s promocijskim tiskom lahko podjetja ustvarijo trajen vtis in povečajo prepoznavnost blagovne znamke med ciljno publiko, saj je te ure mogoče nositi vsak dan, kar zagotavlja stalno izpostavljenost blagovne znamke.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 212
16
20
24
36
Vse
Page
16
20
24
36
Vse
To Top