Samolepilni listki

Samolepilni lističi s tiskom po meri so priljubljeno in učinkovito promocijsko orodje, ki ga uporabljajo številna podjetja in organizacije. Ti samolepilni lističi so običajno majhni kosi papirja z lepilnim trakom na eni strani, ki jim omogoča, da se prilepijo na površine, zaradi česar so uporabno orodje za beleženje zapiskov, opomnikov in sporočil.

Tisk po meri na samolepilne lističe omogoča podjetjem in organizacijam, da na samolepilne lističe dodajo svoj logotip, slogan ali druge elemente blagovne znamke, s čimer ustvarijo zmogljivo promocijsko orodje. Te prilagojene samolepilne listke je mogoče podariti strankam, zaposlenim ali uporabiti znotraj podjetja, kot način promocije blagovne znamke in povečanja prepoznavnosti.

Samolepilne bloke po meri v promocijske namene lahko uporabimo:
Na sejmih in dogodkih: Na sejmih in dogodkih lahko obiskovalcem razdelite lepljive lističe po meri, ki služijo kot opomnik o obstoju podjetja in pustijo trajen vtis.
Kot darila za zaposlene: samolepilne listke po meri lahko podarimo zaposlenim kot darila, s čimer jim izkažemo priznanje za njihovo trdo delo in spodbujamo občutek enotnosti v podjetju.
Kot oglaševalske akcije neposredno po pošti: Samolepilne blokce s tiskom po meri lahko vključite v oglaševalske akcije pošiljanja po pošti, ki zagotavljajo uporaben in nepozaben promocijski izdelek, ki ga bodo prejemniki uporabljali in si ga zapomnili.

Na splošno so samolepilni lističi po meri lahko dragoceno orodje za podjetja in organizacije, ki želijo promovirati svojo blagovno znamko in povečati prepoznavnost.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 78
16
20
24
36
Vse
Page
16
20
24
36
Vse
To Top