PREVERI PONUDBO
SUBLIMACIJSKI
TISK, HITRO IN
KAKOVOSTNO
V ponudbi imamo več izdelkov, na katere lahko tiskamo po celotni površini in v full color tehniki. Naj vaš logotip izstopa na uporabnem in lepem izdelku!
PREVERITE PONUDBO Preverite ponudbo zvezkov, blokov, kazal in samolepilnih listov različnih velikosti in zaključkov!
SAMOLEPILNI LISTKI
S TISKOM PO
NAROČILU
PREVERI PONUDBO
NOVOLETNI
OKRASKI
S TISKOM
Kakovostne steklene okrasne bunke s tiskom po vaših željah. Na voljo je velika izbira barv in velikosti okraskov.
 

V AKCIJI

 
NAJBOLJE

PRODAJANO

NAJBOLJ OBISKANE KATEGORIJE

NAKUPUJ GLEDE
NA KATEGORIJO

 
 
potrebujete nekaj razlogov

zakaj naročiti pri nas?

 
hitri servis in dostava

Nudimo vam celotni spekter poslovnih in promocijskih daril ter njihovo dodelavo s tiskom, graviranjem, vezenjem ali drugimi tehnologijami.

 
Preverite razliko

Ugodne cene in velika izbira sta le dva razloga, zakaj se naše stranke vračajo k ponudbi poslovnih in promocijskih daril WTP.

 
Odklenite vašo ustvarjalnost

Nove tehnologije dodelave promocijskih izdelkov nudijo dodatne razsežnosti pri izbiri, tisku in izgledu podobe vašega podjetja.

 
 
 
 
ZADNJI ČLANKI

Izvleček iz Bloga

 
Sublimacijski tisk v full color tehniki

Sublimacijski tisk v full color tehniki

Sublimacijski tisk je metoda tiskanja, s katero prenesemo podobo s sublimacijskega papirja na izdelek. Gre za proces, kjer snov preide iz trdnega v plinasto stanje in nato nazaj v trdno, kar dosežemo z visoko temperaturo in pritiskom. Gre za učinkovit, preprost in stroškovno ugoden način označevanja izdelkov namenjenih za promocijo. Promocijski izdelki potiskani s tehniko sublimacije, so v zadnjem času vse bolj priljubljeni.
Preberi več
Izdelki narejeni z gravernim strojem

Izdelki narejeni z gravernim strojem

V podjetju že dlje časa stremimo k "Net-Zero" ali celo "Net-Positive" ogličnim odtisom z uporabo nekaj preprostih a učinkovitih metod. Že več kot desetletje ponujamo papirnate kataloge le strankam, ki jih izrecno želijo. Ostalim ponudimo spletno različico. Najbolje pa je, da stranka obišče našo spletno trgovino, v kateri si lahko ogleda še cene, dodatne slike, dimenzije, materiale, možnosti tiska in podobne informacije.

Preberi več
Samolepilni listki s tiskom

Samolepilni listki s tiskom

V ponudbi naše spletne trgovine imamo promocijske/reklamne izdelke iz papirja, za katere se zaradi njihove funkcionalnosti, uporabnosti in cene, odloča veliko naročnikov. Predvsem so to potiskani samolepilni lističi različnih barv in oblik, ki so odlično poslovno in promocijsko darilo kupcem, poslovnim partnerjem in zaposlenim.

Preberi več
 
To Top