There is nothing to show here!
Slider with alias wtp-home-slider-new-si not found.
 

V AKCIJI

 
NAJBOLJE

PRODAJANO

  1. Krpica za čiščenje očal in ekranov s full color tiskom (sublimacija) po celotni površini WTP-212
    PRIHRANI 0,06 €IZPOSTAVLJENONAJBOLJE PRODAJANO
NAJBOLJ OBISKANE KATEGORIJE

NAKUPUJ GLEDE
NA KATEGORIJO

 
 
potrebujete nekaj razlogov

zakaj naročiti pri nas?

 
hitri servis in dostava

Nudimo vam celotni spekter poslovnih in promocijskih daril ter njihovo dodelavo s tiskom, graviranjem, vezenjem ali drugimi tehnologijami.

 
Preverite razliko

Ugodne cene in velika izbira sta le dva razloga, zakaj se naše stranke vračajo k ponudbi poslovnih in promocijskih daril WTP.

 
Odklenite vašo ustvarjalnost

Nove tehnologije dodelave promocijskih izdelkov nudijo dodatne razsežnosti pri izbiri, tisku in izgledu podobe vašega podjetja.

 
 
 
 
ZADNJI ČLANKI

Izvleček iz Bloga

 

Izvleček iz bloga

BPA v PET plastenki

BPA v PET plastenki

V zadnjih letih smo bili bombardirani z marketinško potezo "BPA Free". Za BPA se že dlje časa ve, da je visoko strupen za človeka, v zadnjih raziskavah pa se je celo izkazalo, da je BPA še dosti bolj nevaren kot so znanstveniki sprva mislili.
Preberi več
Sublimacijski tisk v full color tehniki

Sublimacijski tisk v full color tehniki

Sublimacijski tisk je metoda tiskanja, s katero prenesemo podobo s sublimacijskega papirja na izdelek. Gre za proces, kjer snov preide iz trdnega v plinasto stanje in nato nazaj v trdno, kar dosežemo z visoko temperaturo in pritiskom. Gre za učinkovit, preprost in stroškovno ugoden način označevanja izdelkov namenjenih za promocijo. Promocijski izdelki potiskani s tehniko sublimacije, so v zadnjem času vse bolj priljubljeni.
Preberi več
Izdelki narejeni z gravernim strojem

Izdelki narejeni z gravernim strojem

V podjetju že dlje časa stremimo k "Net-Zero" ali celo "Net-Positive" ogličnim odtisom z uporabo nekaj preprostih a učinkovitih metod. Že več kot desetletje ponujamo papirnate kataloge le strankam, ki jih izrecno želijo. Ostalim ponudimo spletno različico. Najbolje pa je, da stranka obišče našo spletno trgovino, v kateri si lahko ogleda še cene, dodatne slike, dimenzije, materiale, možnosti tiska in podobne informacije.

Preberi več
Krpice za čiščenje ekranov in očal

Krpice za čiščenje ekranov in očal

Krpice za čiščenje očal so običajno izdelane iz poliestra oziroma mikrovlaken. Namenjene so za čiščenje dioptrijskih očal, sončnih očal, zaslonov računalnikov, telefonov, tablic oziroma vseh steklenih površin. Pri uporabi za marketinške namene vključujejo natis logotipa ali sporočila blagovne znamke. Gre za močan promocijski izdelek.
Preberi več
 
To Top