Namizne in stenske ure

Namizne in stenske ure s promocijskim tiskom so zasnovane za namestitev na mizo ali montažo na steno. Prilagojene so z logotipom, sporočilom ali dizajnom podjetja in podarjene kot del marketinške kampanje.
Namizne in stenske ure s promocijskim tiskom so na voljo v različnih dizajnih, od klasičnih analognih ur do sodobnih digitalnih ur, izdelane pa so lahko iz različnih materialov, kot so plastika, kovina ali les. Lahko so tudi v različnih velikostih, barvah in oblikah, da ustrezajo potrebam blagovne znamke podjetja.
Tisk na namizne in stenske ure je mogoče izvesti z različnimi metodami, kot so sitotisk, tampo tisk, digitalni tisk ali graviranje. Cilj promocijskega tiska je ustvariti uro, ki jo bodo ljudje uporabljali, kar bo povečalo vidnosti in prepoznavnosti blagovne znamke.
Namizne in stenske ure s promocijskim tiskom so priljubljena darila na poslovnih dogodkih, sejmih in konferencah ter uporaben predmet za zaposlene, stranke in kupce. Uporabljajo se lahko tudi kot darila ob posebnih priložnostih ali kot priznanje za izjemne dosežke. Z uporabo namiznih in stenskih ur s promocijskim tiskom lahko podjetja ustvarijo trajen vtis in povečajo prepoznavnost blagovne znamke med ciljno publiko.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 392
16
20
24
36
Vse
Page
16
20
24
36
Vse
To Top