Dodatki za pijačo

Promocijski pripomočki za pijačo in strežbo s tiskom, so izdelki, ki so prilagojeni z logotipom ali sporočilom in se uporabljajo za promocijo blagovne znamke, dogodka. Ti izdelki se pogosto uporabljajo v industriji hrane in pijač ter se lahko uporabljajo za promocijo različnih pijač, kot so voda, soda, pivo in vino.
Tukaj je nekaj primerov promocijskih pripomočkov s tiskom za pijačo:
Podstavki za kozarce: Podstavki za kozarce so odličen promocijski izdelek za pijačo, saj ščitijo površine pred razlitjem in madeži. Lahko imajo vtisnjen logotip ali sporočilo in so iz različnih materialov, kot so pluta, karton in plastika.
Odpirači za steklenice: Odpirači za steklenice so praktičen promocijski izdelek za pijačo. Na voljo so v različnih oblikah, kot so odpirači za steklenice z obeski za ključe, stenski in ročni odpirači za steklenice.
Slamice: Prilagojeni mešalniki in slamice so zabaven promocijski artikel za pijačo in jih je mogoče vtisniti z logotipom ali sporočilom. Na voljo so v različnih materialih, kot so plastika, papir in bambus.

Na splošno so promocijski dodatki s tiskom za pijače odličen način za promocijo blagovne znamke ali sporočila, hkrati pa nudijo praktičen izdelek, ki ga ljudje lahko uporabljajo in v njem uživajo.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 646
16
20
24
36
Vse
Page
16
20
24
36
Vse
To Top