Klasični

Obeski za ključe z gravuro ali tiskom so priljubljen promocijski izdelek za podjetja vseh vrst. So praktičen in funkcionalen izdelek, ki ga lahko stranke uporabljajo vsak dan. Obeske za ključe je mogoče prilagoditi z imenom vašega podjetja, logotipom ali sporočilom, zaradi česar so močno marketinški orodje.
Izbirate lahko med različnimi materiali in slogi obeskov za ključe, vključno s kovino, plastiko, usnjem in okolju prijaznimi obeski. Lahko so različnih oblik in velikosti, kot so klasične okrogle, kvadratne, ali bolj unikatne oblike, ki se prilegajo vaši blagovni znamki.
Graviranje ali tisk vašega logotipa na obesek za ključe, doda osebni pečat in naredi vašo blagovno znamko bolj nepozabno. Obeske za ključe lahko podarite kot darilo strankam ali kot del večje promocijske akcije. Uporabljajo se lahko tudi kot način za nagrajevanje uspešnosti zaposlenih ali za obeleževanje posebnih dogodkov ali mejnikov.
Ena od prednosti obeskov za ključe z gravuro ali tiskom je, da so stroškovno učinkovit promocijski izdelek, ki ga je mogoče izdelati v velikih količinah. Prav tako so prenosni in enostavni za distribucijo, zaradi česar so idealni kot darilo na sejmih, konferencah ali drugih dogodkih.
Na splošno so obeski za ključe z gravuro ali tiskom vsestranski in učinkovit promocijski izdelek, ki lahko pomaga povečati prepoznavnost in zvestobo blagovni znamki.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 659
16
20
24
36
Vse
  1. Coach, piščalka, AP844011
    Že od 0,00 € 0,00 €
Page
16
20
24
36
Vse
To Top