Želite izvedeti več o Transfer tisku?

Transfer tisk


Transfer tisk je tehnika tiska, ki se pogosto uporablja za promocijske izdelke, kot so majice, kape, torbe, skodelice itd. Ta tehnika omogoča visoko kakovosten in trajen tisk, ki se lahko uporablja za kompleksne dizajne in barvne kombinacije. Postopek transfer tiska vključuje naslednje korake:

Priprava dizajna: Najprej se pripravi dizajn, ki ga želimo prenesti na izdelek. Ta dizajn se običajno ustvari na računalniku in nato natisne na poseben transferni papir.

Priprava izdelka: Priprava vključuje zagotavljanje čistosti in gladke površine izdelka, da se zagotovi dober oprijem transfernega papirja.

Transferni postopek: Transferni papir se postavi na izdelek z natisnjeno stranjo obrnjeno proti materialu izdelka. Nato se uporabi toplotni vir, kot je vroča preša, ki ustvari visoko temperaturo in pritisk. Toplotni vir taljenje barve na transfernem papirju, ki se nato prenese na izdelek.

Ohlajanje in odstranjevanje papirja: Po prenosu dizajna na izdelek se papir ohladi, da se barva strdi. Nato se papir odstrani, da se razkrije tiskani dizajn na izdelku.

Končna obdelava: Po transfernem postopku se izdelek preveri, da se zagotovi kakovost in obstojnost tiska. Po potrebi se lahko izvedejo dodatni postopki, kot je likanje ali obdelava robov.

Ne najdemo izdelkov v kategoriji.
To Top