ravnila

Ravnila s tiskom, so praktičen in uporaben promocijski izdelek, ki ga lahko uporabite za promocijo vaše blagovne znamke. Primerna so za vsakodnevno uporabo, nanje pa lahko natisnemo logotip ali sporočilo vašega podjetja. Tukaj je nekaj stvari, ki jih je dobro upoštevati pri izbiri promocijskih ravnil:

Material: Ravnila so lahko izdelana iz različnih materialov, iz plastike, kovine, lesa... Izberite material, ki ustreza vašemu proračunu in podobi blagovne znamke.
Velikost: Ravnila so v različnih velikostih, od žepnih do velikih namiznih. Izberite velikost, ki je praktična za vaše ciljno občinstvo.
Območje odtisa: Območje tiska je prostor na ravnilu, kjer lahko natisnete logotip ali sporočilo vašega podjetja. Upoštevajte velikost območja odtisa in se prepričajte, da je dovolj veliko, da bo grafika dobro vidna.
Funkcionalnost: Ravnila so opremljena z različnimi funkcijami, kot je merjenje v palcih in centimetrih ali povečevalna leča. Razmislite o funkcijah, ki bodo najbolj uporabne za vaše ciljno občinstvo.
Embalaža: Ravnila je mogoče pakirati na različne načine, vključno s posamezno embalažo ali pakiranjem v razsutem stanju. Razmislite o možnostih pakiranja in izberite tisto, ki ustreza vašim potrebam in proračunu.

To je le nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri promocijskih ravnil. Najboljši promocijski izdelek za vaše podjetje bo odvisen od vaših posebnih potreb in ciljne publike.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 103
16
20
24
36
Vse
Page
16
20
24
36
Vse
To Top