OVRATNI TRAKOVI

Promocijski ovratni trak s tiskom je priljubljen marketinški izdelek, ki ga uporabljajo številna podjetja in organizacije za promocijo svoje blagovne znamke ali sporočila. Ovratni trak se uporablja za nošenje predmetov, kot so ključi, identifikacijske značke ali mobilni telefoni. Promocijski ovratni trak s tiskom običajno vključuje logotip organizacije, slogan ali druge elemente blagovne znamke, odtinjene na vrvico. To omogoča, da ovratni trak služi kot hodeči oglas za organizacijo, s čimer se poveča vidnost in prepoznavnost blagovne znamke.

Promocijski ovratni trakovi se običajno uporabljajo v različnih okoljih, vključno z:
Konference in sejmi: Na konferencah in sejmih se udeležencem lahko podelijo ovratni trakovi s tiskom, ki služijo kot način identifikacije organizacije in spodbujajo prepoznavnost blagovne znamke.
Identifikacija zaposlenih: mnoga podjetja zaposlenim zagotovijo ovratne trakove z odtinjenim logotipom ali imenom podjetja, ki jih nosijo kot obliko identifikacije.
Dogodki in festivali: promocijski ovratni trakovi se lahko uporabljajo na dogodkih in festivalih za identifikacijo osebja, prostovoljcev ali udeležencev, promocijo dogodka in povečanje prepoznavnosti blagovne znamke.

Promocijski ovratni trakovi so na voljo v različnih materialih, vključno s poliestrom, najlonom in bombažem. Na voljo so lahko tudi v različnih barvah in slogih, kot so zložljive vrvice ali vrvice s snemljivimi sponkami.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 416
16
20
24
36
Vse
Page
16
20
24
36
Vse
To Top