Markerji

Markerji s tiskom so še en priljubljen promocijski izdelek, ki ga podjetja in organizacije uporabljajo za trženje svoje blagovne znamke. So praktični, vsestranski, uporabljaj, jih lahko ljudje vseh starosti, zaradi česar so odlična možnost za darila, sejme in druge promocijske dogodke.
Označevalce z odtisi lahko prilagodite z logotipom, sporočilom ali dizajnom po vaši izbiri, kar vam omogoča, da ustvarite edinstveno in privlačno marketinško orodje. Na voljo so v različnih barvah, oblikah konic in vrstah črnila, tako da lahko izberete popoln marker, ki bo ustrezal vaši znamki.
Poleg tega, da so promocijski markerji s tiskom učinkovito marketinško orodje, jih je mogoče uporabiti tudi v različnih okoljih. Super so za šole, pisarne in domove ter se lahko uporabljajo za poudarjanje pomembnih informacij, zapisovanje in učenje.

Ko izbirate promocijske markerje s tiskom, je pomembno upoštevati ciljno publiko, pa tudi svoj proračun in cilje glede blagovne znamke. S pravim dizajnom in sporočili vam lahko promocijski markerji pomagajo vzpostaviti stik z vašim občinstvom in promovirati vašo blagovno znamko v prihodnjih letih.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 48
16
20
24
36
Vse
  1. Rankap, Marker, AP741885
    Že od 0,00 € 0,00 €
  2. Calippo, Marker, AP6156
    Že od 0,00 € 0,00 €
Page
16
20
24
36
Vse
To Top