Dodali smo več kot 6000 novih izdelkov

Vse vaše priljubljene znamke na enem mestu

XD, No1, Hi!dea, Cool, Gildan, FOTL, Excursion...

Košarica je prazna.

Skupaj: 0,00 €

Sitotisk

Sitotisk

Sitotisk

Sitotisk velja za eno najstarejših tehnik nanašanja barv na artikle. Je tehnika potiska, kjer barvo na podlago ne »pritisnemo«, temveč barvo nanašamo  preko fino tkane porozne tkanine, tako imenovanega sita, ki deluje kot šablona. S stopnjo poroznosti sit določamo ločljivost, z zaporednim nanašanjem barv pa ustvarjamo enobarvne ali večbarvne motive katerih kakovost je na vrhunskem nivoju.

Prednost sitotiska je, da nam omogoča izdelavo večjih naročil v zelo kratkem času, omogoča nam tudi potisk raznovrstnih materialov (npr. tekstil, kovina, PVC, usnje, papir, les, steklo, plastika, poliester, poliamid, keramika), barve pa so obstojne in pristne. Sito tehnika tiska je primerna za izdelke z ravnimi površinami ali površine, ki jih lahko poravnamo. Ko je barva nanešena na izdelek, ga toplotno obdelamo za dodatno zaščito. Metoda za tiskanje logotipov velikih od nekaj centimetrov do pol metra zagotavlja visoko barvno natančnost.

Barve se določa z uporabo pantonske lestvice. Sitotisk je osnovna tehnika tiska na različne materiale in dimenzije. Poslovna in promocijska darila pridobijo novo dimenzijo, ko jih tiskamo z vašimi logotipi in znamkami.

Mreža  Seznam 

14 izdelkov

Mreža  Seznam 

14 izdelkov