Želite izvedeti več o podjetju MINK?

O nas

Blagovna znamko WTP: World Trade Partner, ki združuje najbolj razširjene in priznane ponudnike poslovnih in promocijskih daril, je bila ustanovljena leta 2009. Osnovna vizija je bila ustvariti podjetje, ki spoštuje zaposlene, stranke in pošteno poslovanje*. Najpomembnejše nam je zadovoljstvo stranke, kar dosežemo s tem, da smo odzivni, dostopni ter da ponujamo kakovostne storitve in preverjene izdelke uveljavljenih evropskih dobaviteljev. Zavedamo se tudi pomembnosti socialnega aspekta do zaposlenih. Ustvarjamo mirno in stimulativno okolje, ki omogoča osebni in poslovni razvoj posameznika. Ob tem pa ne oviramo družinskih ali osebnih obveznosti, temveč jih močno vzpodbujamo. Želji po uspehu znotraj podjetja se pridružuje želja, da na trg poslovnih in promocijskih daril, z našo kulturo, orodji, ustvarjalnostjo in znanjem, prispevamo dodatno vrednost in pomagamo pri njenem razvoju in napredku. Gradimo v smeri okolju prijaznega podjetja, saj se zavedamo pomembnosti ekološkega ravnanja na vseh ravneh bivanja. Poleg množice izdelkov narejenih iz recikliranih materialov, imamo v ponudbi tudi obsežen program FSC certificiranih izdelkov iz papirja. Popolnoma smo opustili uporabo klasičnih papirnatih katalogov, saj niso več praktični. Spoznali smo, da je celostna ponudba najbolje predstavljena na spletni strani, kjer ima stranka možnost selektivnega dostopa do izdelkov, podatki so dnevno osveženi in aktualni. V procesu odpreme blaga ponovno uporabimo vso embalažo, ki pride v naše skladišče. Zračni mehurčki in folije so izdelani iz biološko razgradljive plastike. Manjša naročila pošiljamo s kurirsko službo in tako razbremenimo okolje z dodatnimi avtomobilskimi izpusti.

*Kaj pomeni pošteno poslovanje v našem podjetju: upoštevanje dobavnih rokov, plačilna disciplina, med strankami ne delamo razlik (glede na velikost podjetja), pravična marža, pravočasno in realno obveščanje strank.

2009

WTP-corporate-and-promotional-gifts-work-with-catalog

Po dolgoletnem nabiranju izkušenj v globalnem in domačem poslovanju v podjetjih, ki se ukvarjajo z uvozom in izvozom, smo se odločili za ustanovitev podjetja. Odločitev smo podkrepili s sestavo kodeksa poslovnih ukrepov, ki so nastali na osnovi osebnih izkušenj in se bodo ujemali z vizijo etičnega poslovanja, kamor spada razumna in poštena plačilna in cenovna politika, redno odvajanje dajatev državi, delavcem in partnerjem, plačilna disciplina, izobraževanje in razvoj posameznika.

2010

V podjetju smo na podlagi poznavanja slovenskega trga izbrali, poleg množice občasnih dobaviteljev, glavnega dobavitelja poslovnih in promocijskih daril s programom »COOL COLLECTION«. Odločitev je bila dobra, saj gre za zanesljivega in vsestranskega dobavitelja, ki ponuja ogromno količino hitro dostopnih izdelkov ter nudi nove kot tudi klasične tehnologije dodelave. Ponudba se iz leta v leto izpopolnjuje in nadgrajuje. Sodelovanje se je do danes močno okrepilo, saj beležimo rast v nabavi in prodaji v slovenskem in evropskem prostoru, kot tudi po državah Balkana.

2013

WTP-poslovna-in-promocijska-darila-delo-v-pisarni

Hiter napredek računalniških in spletnih tehnologij je omogočil uresničitev želje o kvalitetni in popolni spletni trgovini, ki bi našo ponudbo predstavila zelo obsežno, podrobno in uporabniku zanimivo. Z možnostjo širjenja in dopolnjevanja ponudbe strankam in partnerjem dokazujemo, da trendom ne le sledimo, temveč jih tudi postavljamo. Oblikovali smo zaokroženo celoto spletne prisotnosti in našo ponudbo predstavili širšemu trgu.

2014

Leto 2014 je spletna trgovina wtp.si dobila svoje mesto na spletu. Zaradi hitre rasti obiska starejša različica spletne trgovine ni bila več ustrezna, zato smo jo posodobili in prenesli domovanje na hitrejše in zanesljivejše strežnike. Posodobitev je bila grafična in programska, vse to z namenom, da bi bila spletna izkušnja hitrejša in še bolj prijazna uporabnikom. Izdelkom smo dodali dodatne opise, ki podrobneje opredelijo lastnosti izdelkov: zaloga, material, dimenzija, način tiska, pakiranje in drugo.

2015

WTP-razni-promocijski-izdelki

Glede na splošne trende, kjer veliko komunikacije poteka na socialnih omrežjih, smo se pridružili najbolj prepoznavnim socialnim omrežjem v Sloveniji: Facebook (več kot 5000 sledilcev), Twitter, Google+, Linkedin, Pinterest, Instagram. Po začetnem iskanju, kaj najbolj pritegne uporabnike smo uredili zanimiv program, ki predstavlja različne tehnike tiska, novosti, zanimivosti in oglaševanje popustov pri naročilih. To leto smo v spletno trgovino vgradili certifikat SSL, ki zagotavlja šifrirani promet med obiskom naše spletne trgovine. Tako je izkušnja uporabnika popolnoma varna.

2016

Od prve polovice leta 2016 je naša spletna trgovina na voljo v slovenskem, angleškem, hrvaškem, italijanskem in nemškem jeziku, kar je znamko WTP postavilo na zemljevid širšega evropskega trga. Posledično je to leto pomenilo povečanje poslovanja s podjetji iz EU in Balkana, ki so prepoznala naš potencial.

2017

Rast podjetja in prodaje ter povpraševanja tudi po izdelkih drugih evropskih dobaviteljev, nas je vzpodbudila k širjenju spletne ponudbe. V trgovino wtp.si poslovna in promocijska darila smo zato vključili program Hi!dea, Excursion in Voyager. Konec leta 2017 je spletna ponudba obsegala več kot 15 000 izdelkov v petih jezikih. V spletno trgovino nenehna dodajamo nove funkcije za izboljšanje njenega delovanja in zagotavljanje varnosti uporabe spletne trgovine.

WTP-warehouse-mess

2018

V letu 2018 smo v ponudbo dodali kakovosten promocijski tekstil, ki obsega vse standardne promocijske tekstilne znamke kot so: Fruit Of The Loom, Gildan, B&C, SOL`S itd. Ogromna ponudba in hitra dostava naročil, je bistveno pripomogla k rasti našega prodajnega programa.

2019

Leto je bilo zaznamovano s obsežno novo ponudbo kvalitetnih izdelkov znamk SwissPeak, VictorInox, Wenger, JBL, Aladdin, Silicon Power in drugih. Izdelke smo predstavili z lepimi slikami in dobro ceno.

2020

Spletno trgovino WTP smo popolnoma prenovili z novim srcem in grafično podobo. V ponudbo smo vključili tudi nove akcije; nekatere trajajo celo leto zato vam svetujemo, da jih pregledate. Da bi naše stranke lahko učinkovito in hitro pregledale vso bogato ponudbo, ki sedaj obsega že več kot 80.000 izdelkov, smo našo spletno trgovino s promocijskimi darili optimizirali za čim višjo hitrost brskanja in oddajo naročila.

2021

Leto 21 si bo vsak zapomnil po svoje. Zaprtje različnih dejavnosti zaradi tega ali onega razloga, smo občutili vsi. Koncerti, prireditve, razstave in podobno so se delno preselile na splet, delno pa bile odpovedane. Zaradi uveljavljenosti našega podjetja na evropskem tržišču smo leto uspešno zaključili.

2022

V podjetju smo pripravili nove postopke, ki bodo pripomogli k izboljšanju ponudbe. Dodatne strežniške sposobnosti so pridodale na hitrost spletne strani. Kot novost so izdelki s hitrim dobavnim rokom - tako se lahko reši marsikatero zagato.

To Top