Želite izvedeti več o UV LED tisku?

Tehnologija UV LED


Tehnologija UV LED se vse bolj uporablja za promocijske izdelke, saj omogoča hitro sušenje, visoko kakovost tiska in trajnost. Ta tehnologija se uporablja pri različnih postopkih, kot so UV LED tisk, UV LED lakiranje in UV LED premazi. Uporablja se pri tisku na pisala, ključe USB, skodelice, steklenice,... Postopek uporabe tehnologije UV LED za promocijske izdelke vključuje naslednje korake:

Priprava dizajna: Najprej je treba pripraviti dizajn, ki ga želite natisniti na izdelek. Dizajn je lahko ustvarjen na računalniku in pretvorjen v format, ki je združljiv s tiskalnikom UV LED.

Priprava izdelka: Izdelek, na katerega želite natisniti dizajn, je treba pripraviti. To lahko vključuje pripravo površine z razmaščevanjem, čiščenjem ali drugimi postopki, odvisno od materiala izdelka.

Nastavitev tiskalnika UV LED: Tiskalnik se nastavi z uporabo ustrezne barve UV LED, ki vsebuje fotoiniciatorje. UV LED tiskalnik uporablja majhne in energijsko učinkovite LED luči, ki oddajajo ultravijolično svetlobo.

Tiskanje z UV LED: Tiskalnik natančno nanaša barvo na izdelek z uporabo ultravijolične svetlobe. Svetloba UV LED doseže fotoiniciatorje v barvi, zaradi česar se barva hitro strdi in se takoj pritrdi na izdelek.

Sušenje: Zaradi uporabe UV LED tehnologije se barva takoj strdi in ni potrebe po dodatnem sušenju. Izdelek je takoj pripravljen za nadaljnjo obdelavo.

Končna obdelava: Po tiskanju se izdelek preveri in opravi morebitne končne obdelave, kot je čiščenje odvečne barve ali dodatna obdelava površine.

Ne najdemo izdelkov v kategoriji.
To Top