Dodatki za avto

Dodatki za avto so odlični promocijski izdelki, ker so praktični in jih lahko uporablja širok krog ljudi. Nekaj priljubljenih dodatkov za jeklenega konjička, ki jih lahko uporabite v promocijske namene:
Avtomobilski polnilniki: majhne naprave, ki jih je mogoče priključiti v vtičnico avtomobilskega cigaretnega vžigalnika za polnjenje mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih elektronskih naprav. Na voljo so v različnih oblikah in velikostih in jih je mogoče prilagoditi z logotipom vašega podjetja ali sporočilom blagovne znamke.
Osvežilci zraka za avtomobile: so poceni in jih je mogoče prilagoditi z logotipom ali sloganom podjetja. Na voljo so v različnih oblikah in vonjih, pritrdite pa jih lahko na vzvratno ogledalo ali armaturno ploščo.
Senčniki za avto: so uporabni za zaščito notranjosti avtomobila pred neposredno sončno svetlobo in ohranjanje nizke temperature v avtomobilu. Prilagodite jih lahko z logotipom ali sporočilom vašega podjetja, na voljo so v različnih barvah in velikostih.
Na splošno so avtomobilski dodatki lahko uporaben in praktičen promocijski izdelek, ki ga je mogoče prilagoditi z logotipom ali sporočilom vašega podjetja. Pomagajo promovirati vašo blagovno znamko in poskrbijo, za zadovoljstvo strank.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 807
16
20
24
36
Vse
Page
16
20
24
36
Vse
To Top