KAKOVOSTNO
POSLOVNO
PREVERI PONUDBO
DARILO
ZVEZEK S TISKOM PO NAROČILU
Slide Lepo zaokroženo darilo - skodelica s sublimacijskim full color tiskom po želji naročnika, pakirana v darilno škatlo.
SKODELICA S TISKOM
IN DARILNIM
PREVERI PONUDBO
PAKIRANJEM
OBLIKOVANJE
PO ŽELJI
PREVERI PONUDBO
NAROČNIKA
SAMOLEPILNI LISTKI V BLOKU
 
 
NAJBOLJE

PRODAJANO

  1. Clifford, Teddybär mit T-Shirt, bedruckbar (T-Shirt gepackt getrennt), 1
    VERKAUFSSCHLAGER
NAJBOLJ OBISKANE KATEGORIJE

NAKUPUJ GLEDE
NA KATEGORIJO

 
 
potrebujete nekaj razlogov

zakaj naročiti pri nas?

 
hitri servis in dostava

Nudimo vam celotni spekter poslovnih in promocijskih daril ter njihovo dodelavo s tiskom, graviranjem, vezenjem ali drugimi tehnologijami.

 
Preverite razliko

Ugodne cene in velika izbira sta le dva razloga, zakaj se naše stranke vračajo k ponudbi poslovnih in promocijskih daril WTP.

 
Odklenite vašo ustvarjalnost

Nove tehnologije dodelave promocijskih izdelkov nudijo dodatne razsežnosti pri izbiri, tisku in izgledu podobe vašega podjetja.

 
 
 
 
LETZTE ARTIKEL

Auszug aus Blog

 
Samolepilni listki s tiskom

Samolepilni listki s tiskom

Prvi poizkus po izdelavi samolepilnega papirja, ki bi ga lahko enostavno pritrdili in odstranili iz katerekoli podlage, sega v 70. leta prejšnjega stoletja. Takrat je dr. Spencer Silver v svojem laboratoriju poskušal razviti super močno lepilo, ki bi zlepilo kovine.

Read more
Dišave za avto s tiskom

Dišave za avto s tiskom

Reklamne/promocijske dišave za avto izdelane po naročilu uporabljamo za odstranitev ali prekrivanje neprijetnih vonjav. V današnjem času uporabljamo več različnih verzij kot so dišavne sveče, aerosoli, geli, potpourri itd. Leta 1990 je prodaja dišav za zrak po svetu presegla več 100 milijonov € letnega prometa.

Read more
5 najboljših katalogov poslovnih in promocijskih daril

5 najboljših katalogov poslovnih in promocijskih daril

Poslovna in promocijska darila so v Sloveniji dobro poznana oblika pospeševanja prodaje in reklamiranja podjetja. Mnogo nabavnih referentov po podjetjih, ki pogosto uporabljajo tovrstno promocijo, prejme preko celega leta množico papirnatih katalogov, ki jih je zaradi pomanjkanja časa in samega načina iskanja izdelka, nemogoče pregledati.

Read more
 
To Top