Art.07 Osvežilec, dišava zraka za avto s tiskom. Oblika kvadrat: 60x60 mm. Klasik kvaliteta. S kartico.

1,61 € 1,32 €
Na zalogi
Šifra
Osvezilec-Zraka-033
Osvežilec, dišava zraka za avto s tiskom. Oblika kvadrat: 60x60 mm. Klasik kvaliteta. Pakirano v vrečko z dodano potiskano kartico.
Art.07 Osvežilec, dišava zraka za avto s tiskom. Oblika kvadrat: 60x60 mm. Klasik kvaliteta. S kartico. je na voljo za naročilo po 1 kos
NUDIMO TISK NA IZDELKE
POPUSTI PRI VIŠJIH KOLIČINAH
Tiskani osvežilci, dišave zraka za avto so klasično promocijsko darilo, ki ga lahko potiskamo z vašim sloganom, logotipom ali znamko obojestransko v barvni offset tehniki. Osvežilci, dišave zraka za avto so preizkušena reklama, ki deluje pri promociji novega izdelka, dejavnosti, storitvi ali pa le kot "majhna" pozornost do strank.

Pri izdelavi osvežilcev zraka uporabljamo kakovostne vonjave višjega cenovnega razreda, ki so proizvedene v EU v skladu z vsemi veljavnimi normativi in zakoni. Vaše stranke ali poslovne partnerje presenetite z uporabnim darilom, ki bo hkrati opozarjal na vaše podjetje.

Oblika: kvadrat 60x60 mm.

Pakiranje
Osvežilci, dišave zraka za avto so pakirani v posebne vrečke, ki omogočajo postopen izvlek osvežilca. Le to vam omogoča uravnavati jakost vonja in trajnost. Z vrečko je dodana potiskana kartica.

Kvaliteta
Klasik kvaliteta osvežilcev, dišav zraka za avto se nanaša na debelino celuloze in sicer je le-ta 2,7 mm (eco kvaliteta je debeline 1,5 mm).

Vonji
Osvežilce, dišave zraka za avto lahko ponudimo v različnih vonjih (Vanilija, Zeleno jabolko, Morska svežina, Jagoda, Robidnica, Češnja, Tropical, New car, North sea, Super sport, Brusnica, Pomaranča/Limeta...).

Oblikovanje in postavitev
Kot dodatno storitev pomagamo tudi pri postavitvi vaših grafičnih predlog za tisk - pošljite nam vaš logotip, ki ga želite tiskati na osvežilce, dišave zraka za avto in pripravili vam bomo grafično predlogo za tisk.
Več podatkov
Šifra Osvezilec-Zraka-033
Dimenzija 60x60 mm
Tehnika in dimenzija označevanja (tisk itd) Obojestranski barvni offset tisk (v CMYK ali Pantone barvni lestvici) - 4 barve
Cena vključuje označevanje (tisk itd) Da
Cenik storitev označevanja (tisk itd) /
Pakiranje Vsaka dišava je individualno pakirana v vrečko, ki omogoča postopen izvlek.
Kategorija Poslovna in promocijska darila
Znamka WTP
To Top