Brisače

Brisače s potiskom po meri so popoln način za promocijo vaše blagovne znamke in izkazovanje hvaležnosti vašim strankam in zaposlenim. Naše brisače so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki so mehki, vpojni in popolni za na plažo, bazen, telovadnico ali kopalnico. So tudi odličen način za ustvarjanje edinstvenega in nepozabnega promocijskega izdelka.

Naše brisače je mogoče prilagoditi z vašim logotipom ali dizajnom, zaradi česar postanejo edinstven in prilagojen promocijski izdelek. Popolne so za hotele, zdravilišča, telovadnice, športne ekipe in druga podjetja, ki želijo promovirati svojo blagovno znamko in ustvariti pozitivno podobo pri svojih strankah.

Ponujamo različne sloge in velikosti, ki ustrezajo vašim potrebam. Naše brisače so iz različnih materialov, kot so bombaž, mikrovlaken ali mešanica obojega, in so lahko enostranske ali dvostranske, da ustrezajo različnim željam. Na voljo so tudi z različnimi zaključki, kot sta velur ali frotir, za ustvarjanje luksuznega ali bolj funkcionalnega izdelka.

Naše brisače so narejene iz visokokakovostnih materialov, ki so trpežni in dolgotrajni. Prav tako jih je enostavno vzdrževati in jih je mogoče prati v pralnem stroju ter sušiti, kar zagotavlja, da bodo še dolgo videti odlično. Na splošno so naše tiskane brisače po meri odličen način za promocijo vaše blagovne znamke, izkazovanje hvaležnosti vašim strankam in zaposlenim ter zagotavljanje praktičnega in elegantnega izdelka za vsakodnevno uporabo. Naročite tiskane brisače po meri še danes in začnite uživati v prednostih promocije svoje blagovne znamke z edinstvenim in nepozabnim izdelkom.

Filter
Pozicija
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
Izdelki 1-16 od 313
16
20
24
36
Vse
Page
16
20
24
36
Vse
To Top