Še kakšna neodgovorjena vprašanja?

Fleksibilni kavč (FlexibleLove) je unikaten naravni izdelek katerega ne sestavlja nič drugega kot reciklirani papir in les. Ker želimo da vaša ljubezen do Fleksibilnega kavča (FlexibleLove) traja čim dlje, smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov kako uporabljati in kako skrbeti za Fleksibilni kavč. Če ostajajo še kakšna neodgovorjena vprašanja nas prosim pokličite ali nam napišite elektrosnko sporočilo.

 

Kateri materiala so uporabljeni pri izdelavi Fleksibilnega kavča (FlexibleLove)?

Fleksibilni kavč (FlexibleLove) je narejen iz recikliranega (FLE-08 in FLE-16) oziroma kraft (model  FLW-16) papirja in lesa, tako, da je izdelek mogoče popolnoma reciklirati. Modeli prijazni materi Naravi in naši Zemlji vam omogočejo, da ob prekomerni obrabi izdelka, vrnete v proces predelave – glede odlaganja papirnatih izdelkov se posvetujte s svojim komunalnim upraviteljem.

 

Kako odporen je dejansko naravni material?

Unikatna struktura v obliki satja in visoka kvaliteta papirja naredi zelo močno naravno pohištvo. Vsak model je pripravljen za specifično število uporabnikov. Več o navodilih za uporabo najdete v navodilih za uporabo, katere priporočamo, da preučite in upoštevate. Prosimo, da ne postavljate kakršnih koli stvari na površino izdelka, saj je kavč namenjen le sedenju. Skakanje, stanje ali hoja po kavču naredi trajne posledice – pravtako pustijo trajne posledice ostri predmeti kot so noži ali pretirano raztezanje oziroma drugačno grdo uporabo. Prosim , da Fleksibilnega kavča ne raztezate preko danih maksimalnih dolžin; privede lahko do deformacije oblike ali nadaljnih poškodb.

Normalno, pričakovano in mišljeno je, da se na prilagodljivi zofi (FlexibleLove) pozna obraba povrhnjice itd. Le to dokaže osebnost in unikatnost primerka Fleksibilnega kavča.

 

Kako se Fleksibilni kavč (FlexibleLove) obnaša pri ognju ali vodi?

Prilagodljiva zofa FlexibleLove je narejena iz papirja, torej gori. To pomeni, da je pohištvo potrebno postaviti dlje od virov toplote, odprtih ognjev, cigaret, sonca in visokih temperatur. Pohištvo je občutljivo na dež in visoko vlago, tako, da priporočamo uporabo v zadostno prezračenih prostorih.

 

Ali Fleksibilni kavč (FlexibleLove) potrebuje veliko pokrito površino za uporabo?

Ekološko zofo lahko uporabljate na različnih talnih oblogah. Na drsečih talnih oblogah je sila obnavljanja zofe zelo visoka (zofa »zdrsi« skupaj). Popolno dolžino lahko dosežemo le na ne-drsečih podlagah.

 

Na kaj moramo biti pazljivi ko čistimo in skrbimo za designerski kavč?

Prilagodljivo zofo (FlexibleLove) najlažje očistimo s sesalcem. Madeži na strani zofe naj se čistijo s suho krpo. Uporaba čistil kot so bencin, olje, alkohol, soli in druga čistila ni dovoljeno.

 

Kako izgleda prevoz in postavitev?

Prilagodljiva zofa (FlexibleLove) narejena iz papirja naj bo prevažana ko je stisnjena (neraztegnjena). Zofo se prime z obema rokama. Ko uporabljate Prilagodljivo zofo (FleksibleLove) prvič jo raztegnite do maksimalne dolžine. Najlažje je, da se na eno stran usede en uporabnik in na drugo stran drugi uporabmik, za cca 3-5 minut – uporabite prvo ponujeno priložnost i nse pogovorite z vašim partnerjem, sodelovcem ali prijateljem. Nato zofo zložite. Postopek je priporočljivo ponoviti 5-6x, da pridobite zofino maksimalno dolžino. Sedaj je prilagodljiva zofa pripravljena za uporabo v katerikoli obliki in dolžini. Želite uporabljati zofo v krajši dolžini? Samo zložite skupaj, eno stranico obrnite na tla. Dlje kot se zofo uporablja, dlje bo potrebovala, da se vrne na svojo originalno velikost (torej, dajte zofi čas).

 

Zakaj je pomembno slediti navodilom?

Tako kot vi, tudi mi želimo, da ima vaša Prilagodljiva zofa (FlexibleLove) dolgo življensko dobo.

Navodila priložena vsakem izdelku vam pomagajo, da to dosežete. Poleg tega napačno ravnanje al inedovoljene spremembe izdelka povzročijo izgubo garancije.

 

Ali je mogoče Fleksibilni kavč (FlexibleLove) vrniti prodajalcu?

Prosimo, da Prilagodljivo zofo (FlexibleLove) preverite takoj po prejetju paketa/odprtju paketa, temeljito. Vračilo izdelka je mogoč le po predhodnem dogovoru med prodajalcem in kupcem in velja le ob legitimnih pritožbah, kateri so sporočeni takoj po dobavi. Pozor, zofo na kateri ste že sedeli in imajo znake uporabe ne morete vrniti!

Prilagodljiva zofa

Filter
Position
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
3 Items
16
20
24
36
All
Filter
Position
Naziv
Cena
Set Descending Direction
View as Grid List
3 Items
16
20
24
36
All
To Top