Subyard A, ovratni trak s sublimacijskim tiskom, AP718034

0,00 € 0,00 €
Na zalogi
Šifra
AP718034
Poslovna in promocijska darila imajo odlične površine, ki jih lahko za naročnika tiskamo, graviramo ali drugače dodelamo z njegovim logotipom ali sloganom. ovratni trak s sublimacijskim tiskom
Subyard A, ovratni trak s sublimacijskim tiskom, AP718034 je na voljo za naročilo po 1 kos
NUDIMO TISK NA IZDELKE
POPUSTI PRI VIŠJIH KOLIČINAH
V kategorijo Poslovna in promocijska darila smo dodali tudi izdelek Subyard A, Ovratni trak s sublimacijskim tiskom po naročilu.

Ovratni trak iz poliestra izdelan po naročilu. S kovinsko vponko (varnostna zaponka je dodana po doplačilu). Obojestranski sublimacijski tisk. Minimalno možno naročilo je MOQ: 100 kosov.

Ovratni trakovi so zelo uporabni za zaposlene, stranke ali poslovne partnerje. Vse ovratne trakove lahko dodatno opremimo z vašim logotipom ali sloganom. Izdelke označujemo s sublimacijskem tiskom ali sito tiskom oziroma glede na želje naročnika ali tehnične zmožnosti izdelka.

Na vašo željo vam lahko pripravimo predstavitev poslovnih in promocijskih daril na vašem naslovu, po večjih slovenskih mestih (Ljubljana, Kranj, Maribor, Celje itd.) oziroma vam vzorce reklamnih daril pošljemo s kurirsko službo na vaš naslov.
Več podatkov
Šifra AP718034
Dimenzija 20×550 mm
Barva bela
Material Poliester, kovina
Tehnika in dimenzija označevanja (tisk itd) FP-SU Sublimacijski tisk (Full color, 20×900 mm)
Cena vključuje označevanje (tisk itd) Cene vključujejo stroške tiska (priprava na tisk ni vključena v ceno in se zaračuna naknadno)
Cenik storitev označevanja (tisk itd) Cenik za tiskarske, vezilske in graverske storitve
Najmanjše možno naročilo 100 kosov. Najmanjše možno naročilo v skupni vrednosti 200,00 € + DDV, za druge vrednosti nam pošljite povpraševanje
Pakiranje Škatla dim: 51x31x26 cm - Bruto teža: 10,3 kg - Vsebuje: 800 kosov
Dobavni rok 3-12 delovnih dni, odvisno v katerem skladišču se izdelek nahaja
Kategorija Poslovna in promocijska darila
Znamka Cool
Zaloga v glavnem skladišču 10000
Dodatna zaloga (7-10 dni) 0
V prihodu 0
To Top