Dodali smo više od 6000 novih proizvoda

Sve vaše omiljene marke na jednom mjestu

XD, No1, Hi!dea, Cool, Gildan, FOTL, Excursion...

Košarica je prazna.

Podsuma: 0,00 €

O nas

Spletna trgovina WTP Poslovna in promocijska darila vam na slovenskem in tujem tržišču ponuja že vrsto let pestro izbiro poslovnih in promocijskih izdelkov. Strankam skušamo zagotoviti popolni servis, ki obsega idejo, zasnovo, slikovno ponudbo, označevanje blaga (tisk, pakiranje...) in dostavo blaga. Nudimo obsežen prodajni program in verjamemo, da lahko ustrežemo tudi najzahtevnejšim željam kupca. Sodelujemo z evropskimi in kitajskimi dobavitelji oziroma proizvajalci, kar pomeni, da se veliko izdelkov lahko prikroji strankinim željam in potrebam (pantonske barve izdelkov, posebne proizvodnje itd.). Po vaši predlogi in v sodelovanju s proizvajalcem grafično pripravimo kalup oziroma obliko proizvoda po željah kupca, nato pa po želji še fizično predstavimo vzorec. Možnosti oblik in barv so neomejene!

Primarno smo spletno trgovino razvijali v smeri popolne ponudbe promociskega materiala, poslovni darilni program in protokolarna darila. Če na policah naše spletne trgovine ne najdete ustreznega izdelka, nas pokličite ali pišite. Posredujte nam vašo željo ali idejo in pripravili vam bomo izčrpno ponudbo z različnimi cenovnimi ter kakovostnimi razredi.

Ponujamo vam:

    • Obsežen prodajni program evropskih dobaviteljev.
    • Označevanje izdelkov (tisk, vezenje, graviranje...).
    • Izdelke s slovenskim poreklom.
    • Popolnoma prilagojeni izdelki (pantonske barve, posebni kroji itd.).
    • Pregled kvalitete blaga z različnimi metodami in na različnih nivojih; neodvisni inšpektorji, laboratorijski certifikati itd.